Karasu Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://karayazikarasuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KARASU MAH. KARASU KÜME EVLERİ NO 38 KARAYAZI / ERZURUM
VİZYON : Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir
BAŞARILAR : FEN LİSESİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ: 1-MELİSA ATALAY 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS ZARA FEN LİSESİ 2-ÖMER ATALAY 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERZİNCAN FEN LİSESİ 3-ELA GÖZMEN 2020-2021 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SİVAS ZARA FEN LİSESİ NİTELİKLİ OKULLARI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 1-DİDEM GÖZMEN 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERZURUM NEVZAT KARABAĞ ANADOLU LİSESİ 2-ERSİN KARADAĞ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERZURUM MERKEZ ANADOLU LİSESİ ONUR KÖŞESİ: BÜŞRA GÖZMEN 2019 ATLETİZM İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2019 ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ 2019 ATLETİZM BÖLGE BİRİNCİLİĞİ 2020 ATLETİZM TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ERZURUM SPOR LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. ATLETİZM ALANINDA LİSANSINI ALMIŞ MİLLİ SPORCU OLMUŞTUR. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜN HALEN LİSANSLI SPORCUSUDUR.

Saatler : 8.30 ile 14.40
Isınma : Soba
Servis : Öğretmen Servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenler her gün servis aracıyla okula geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy yerleşmesidir. 490 nüfusu vardır. Köyün ortasından Karasu deresi geçmektedir. Kış aylarında donmakta ve ilkbaharın başlamasıyla eriyen karlardan dolayı derenin su seviyesi yükselmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır. Erzurum-Karayazı yolu üzerindedir. Erzurum iline 110 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : MASA TENİSİ, FUTBOL, VOLEYBOL.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 FUARI.
Proje Çalışmaları :